Написати мені

Алгоритм дій
при розробці сайту

Старт
Просто напишіть мені!

Ну для початку напишіть мені в телеграм або на пошту [email protected]

Насправді фрази: "Продаю Xiaomi Mi Band 4 в чорному кольорі" - мені цілком достатньо , щоб почати роботу. Ось серйозно, з цієї однієї фрази, я можу зробити повністю сайт. Так, ви мені потім напишіть: «Вартість поставте таку, моя пошта така, а номер телефону ви вгадали».

Все дуже просто , це потрібно розуміти. Якщо у вас є будь-які дані для сайту, надсилайте їх мені, я сам виберу, що потрібно. Якщо даних немає, то не біда, я їх сам організую.

Передплата
$ 400
Я роблю сайт

Передплата - це вимушений захід докладніше про це написав тут

Через пару днів, я вам дам посилання типу цієї, тільки там буде ваш сайт. Так само я розповім чому кожен елемент, саме там де є і виглядає саме так як виглядає (буде окрема детальна презентація з картинками та купою тексту)).  

Всі прийняті рішення в ході розробки сайту будуть обґрунтовані, кожне з них сприятиме досягненню мети (продажам, замовленням послуг, підпискам тощо), а не наліплені «від балди», як робить більшість розробників.

Другий етап
$ 400
1й екран готовий

Після внесення передоплати, ви побачили перший екран свого майбутнього сайту, вже не страшно вносити наступні 400 доларів))), ви це робите, після чого я повністю зроблю ПК версію сайту (це версія для комп'ютерів та ноутбуків).

Третій етап
$ 400
ПК версія сайту готова

Це версія для комп'ютерів, ноутбуків, нетбуків, і навіть телевізорів))), коли вас все знову влаштовує, ви платите, після чого я приступаю до наступного етапу.

Четвертий етап
$ залишок
Адаптив готовий

Планшетна та мобільна версії готові (при цьому треба розуміти, що сайт буде один, просто він підлаштовується під різні екрани та пристрої).

*У прикладі розібрані етапи створення односторінника, якщо у вас буде сайт багатосторінковий, то це будуть етапи розробки головної сторінки, після чого я робитиму внутрішні, але там вже оплата буде спрощена, зробив — ви сплатили, дробити на етапи той процес не потрібно.

Фініш
А ось і ваш сайт))

Далі я приступлю до фінальної стадії розробки (вставлю карту з вашою міткою, настрою відправку заявок на вашу пошту, оптимізую код, стисну картинки і т.д.) після чого зроблю архів з сайтом.

Якщо потрібно, то я за окрему плату та домен зареєструю (на вас) і хостинг, і сайт туди вивантажу і все настрою.

Також у вас буде проста адмінка, з якою ви зможете міняти будь-який текст на сайті, картинки, вставляти коди метрик і т.д. Також ви отримаєте докладну відео інструкцію, як керувати сайтом через цю адмінку. Хоча вона й так максимально інтуїтивно зрозуміла і, по суті, не вимагає навчання використанню. Навіть дитина у ній розбереться.

При цьому завжди можна написати мені - і я все зроблю за вас, при цьому нічого не зламавши)))

Правки
Внесу, не проблема

Тут треба розуміти, що правки, по хорошому повинні бути обґрунтовані , тобто коли ви напишіть: «А давай по рожевому салатовому напише» я спитаю - «А як ця зміна покращить продажі?»

Часто редагування здатні погіршити сайт, замовники самі того не знаючи, зменшують свій майбутній прибуток. Тут важливо зрозуміти, що звертаючись до мене, ви повинні довіряти мені як експерту , я свою роботу знаю, і як ви хірурга не будете вчити робити операцію, не потрібно реалізовувати моїми руками свої особисті уподобання.

Секрет у тому, що сайт робиться не для вас, а для 51% відвідувачів сайту, саме під смаки та сприйняття більшості людей, а не для самолюбування)). Це чудово, що комусь подобаються кнопки з вирвиокими квітами, але це не привід прирікати всіх відвідувачів сайту на подразнення зорового нерва))). Сайт повинен виконувати свою функцію насамперед, а потім уже подобається господарю.

Але в будь-якому випадку, якщо після моєї спроби довести, чим ваш варіант гірше мого, ви все ж таки захочете внести ту зміну — я це зроблю.

Підтримка
Я завжди на зв'язку та допоможу чим зможу!

У майбутньому, якщо треба змінити ціну, номер телефону, додати новий асортимент, банер до свята або будь-яку іншу зміну, ви просто пишіть мені, і я це роблю.

Так не безкоштовно, але зате сайт я не поламаю, а то після найму студента за 3 рублі, ви все одно зверніться до мене, щоб я виправляв його косяки, а виправляти чужі помилки буде вам явно дорожче.

Тож пишіть — упевнений ми домовимось!

© ArtStranger.ru, 2013 — . Всі права захищені. Використання матеріалів сайту без згоди його власника – заборонено законом! Політика конфіденційності
ТелеграмПошта