Написати мені

Вартість
моїх послуг

$ 1950
Лендінг

Зазвичай на них йде до 10 днів, у результаті ви отримаєте архів із повністю готовим адаптивним сайтом, з якого надходитимуть заявки.

$ 1550
Головна сторінка
$ 250
кожна внутрішня
Багатосторінковий сайт

На головну йде 10 днів, а потім по 1-2 внутрішніх на день.

У результаті ви отримаєте архів з повністю готовим сайтом, з якого надходитимуть заявки.

$ 100
Домен + хостинг (опціонально)

Це вартість реєстрації домену та хостингу (на ваші дані), прикріплення домену до хостингу та заливка файлів на хостинг, після чого ваш сайт буде повністю готовий та доступний в інтернеті.

При цьому вартість домену оплачується окремо (я без поняття буде у вас .ru.

Хостинг ясна річ теж оплачується окремо, але в тому що рекомендую я, перший місяць безкоштовний , так що оплатити його зможете і пізніше.

$ 100
Безкоштовно
Адмінка (панель керування сайтом, CMS)

Проста адмінка, з якою ви зможете міняти будь-який текст на сайті, картинки, вставляти коди метрик тощо. Також ви отримаєте докладну відео інструкцію, як керувати сайтом через цю адмінку.

Хоча вона й так максимально інтуїтивно зрозуміла і, по суті, не вимагає навчання використанню. Навіть дитина у ній розбереться.

Кожна
сторінка
Безкоштовно
Знижки :)

Також безкоштовно буде сторінка з успішною відправкою заявки, політикою конфіденційності і 404-а якщо робимо багатосторінник.

$ 100
Знижка
При повторному зверненні

Якщо я робив вам сайт раніше, тоді вам особливі умови))

$ 400
Передплата

Упевнена ви не така людина, але все-таки через інших людей, які хитрували і замовляли 1й екран, не платили, а потім його ж перепродували (звичайні фрілансери, які беруть замовлення, потім пишуть мені, прикидаючись замовником і отримують безкоштовно концепт сайту) і замовників, які так само зверталися, нічого не платили, а потім йшли до новачка, показували мою роботу і просили продовжити в такому ж стилі за 5 гривень... у результаті отримуючи не сайт, а «франкінштейна», який все одно не працював.

Передоплата - це вимушений захід, оскільки весь сайт робити в надії, що мене не обдурять, погана ідея, я це раніше пробував, але тепер я відмовився від такого підходу назавжди. Оскільки втомився пояснювати дружині, чому мене немає вечорами, а потім з'ясовується, що я працював безкоштовно.

Не довіряти мені приводів немає, вже більше 10 років роблю сайти і поки що жодного негативного відгуку не знайдете, ось тут є докази , очевидно що псувати свою репутацію за 400 доларів мені жодного разу не цікаво.

Я розповім чому кожен елемент, саме там де є і виглядає саме так, як виглядає (буде окрема детальна презентація з картинками та купою тексту).

Всі прийняті рішення в ході розробки сайту будуть обґрунтовані, кожне з них сприятиме досягненню мети (продажам, замовленням послуг, підпискам тощо), а не наліплені «від балди», як робить більшість розробників.

Якщо раптом ви зі мною не погодитеся, все не так і виправлення його не виправити, то я поверну передоплату. Цього ще не разу у мене не було, але все-таки може статися.

Але якщо ви раптом передумаєте робити сайт, або був лендинг, а став багатосторінник, а доплачувати не хочете, або ж повністю змініть завдання ...або ще чогось, що не можна просто взяти і виправити при поточній умовлянні і міняти ви його не хочете, тоді передоплата залишиться у мене. Знову ж таки, прицедентів поки що не було, оскільки завжди можна знайти компроміс.

$ 400
Далі поетапно

Спочатку я роблю 1й екран сайту , показую вам його (при цьому обґрунтувавши всі прийняті рішення), ви його схвалюєте (при необхідності вносимо коригування), після чого ви платите 400 доларів.

Далі я роблю ПК версію сайту (це версія для комп'ютерів), коли вас все знову влаштовує, ви платите 400 доларів , після чого я роблю адаптив (планшетну та мобільну версії (при цьому треба розуміти, що сайт буде один, просто він підлаштовується) під різні екрани та пристрої)).

Після чого ви платите залишок від загальної суми , а я приступаю до фінальної стадії розробки, у результаті ви отримаєте архів для вивантаження на хостинг, або ж я сам туди вивантажу.

Більш детально, про те, як все буде відбуватися, коли ви замовите сайт у мене, можна почитати натиснувши на це посилання.

Так що якщо вам потрібен сайт, то радий вам допомогти! Контакти у самому низу сторінки.

$ ₽ ₴ €
Способы оплаты

З оплатою проблем не буде, всі клієнти зрештою змогли заплатити, так що не важливо з якої ви країни і яким банком користуєтеся, там нічого складного. Можлива оплата за будь-яку валюту світу.

p.s.
Для тих, кому дорого

Як показала практика, найпростіше це обґрунтувати на прикладі.

Уявіть, що вам потрібно таксі, на виклик приїхали 2 машини, одна з них гнилий жигуль без вікон, а друга нова тесла. Не важливо, на якій машині ви поїдете, вартість буде однаковою.
Ви сядете у жигуль?

‍ ...
так чого людям купувати на вашому дешевому сайті, який не вселяє довіри? Якщо в сусідній вкладці продається той же продукт, за ту ж ціну і там хочеться купити чомусь більше? Така реальність і від цього нікуди не дінешся. Так було і буде.

Бажаєте отримувати солідний прибуток, а не йти в мінус — замовляйте якісний сайт.

Якщо ж у вас взагалі немає грошей, а сайт потрібен, то можу запропонувати «BMW не битий не фарбований» за ціною жигулів :) Нехай сайт буду робити не я, а один з моїх учнів, але це все одно краще, ніж те, що пропонують інші за тією самою ціною. Загалом пишіть... домовимося))

© ArtStranger.ru, 2013 — . Всі права захищені. Використання матеріалів сайту без згоди його власника – заборонено законом! Політика конфіденційності
ТелеграмПошта